Het verhaal

Het begon allemaal die ene vroege ochtend op 08-08-2015: 888.
De zon scheen zijn eerste straal door het raam van mijn stacaravan en ik zat rechtop; 'een potlood, waar vind ik een potlood?' Voor ik het wist was ik een tekening aan het maken op de muur van mijn kleine slaapkamertje. Geometrische vormen (daar wist ik gelukkig alles van...), de ene lijn na de andere, alles zonder liniaal of passer of andere meetinstrumenten, gewoon uit de losse, strakke pols dan wel. 
Een innerlijke drive, zoals ik ervaar als ik door het land reis op zoek naar magische plekken, als ik schilder, als ik beeldhouw. Ik stopte pas toen de tekening helemaal klaar was. Dronk een snelle bak koffie en pakte mijn kwasten en goudverf. De drive bleef duwen, alsof het gebonden was aan een bepaalde tijd. Net voor de zon weer onder ging, zat hij erop, in de basis: de allereerste Lichtcode. Ik checkte de datum om deze erbij te noteren. Voor de mensen met spirituele en energetische knowhow: het was 888, de dag van de Lionsgate.
Zoals het dan altijd bij mij werkt: het duurt even voor ik realiseer wát ik dan heb gemaakt. Gelukkig kwamen er niet lang na deze dag zeer dierbare vrienden en sjamanen op bezoek en met elkaar hebben we gekeken, gevoeld. Ik had een tool in handen gekregen, zo voelde het, om al mijn wijsheid, mijn magie en verwondering over de natuur, mijn kennis van bewustzijnsontwikkeling, om de puurheid die ik zie in de mens en in kinderen, om de grote Liefde en het Licht te delen, te verspreiden.
Hoe? Geen idee. Ik zocht en probeerde diverse vormen. Tot mijn kleine zoon daar was en er zoveel codes kwamen, dat het mij helder was dat ik reproducties moest gaan maken: de start van NeLLL.nl