Nelleke

Nelleke is een levenslustig, veelzijdig en eigenzinnig beeldend kunstenaar.
Zij is eigenaresse en creator van NeLLL.nl en de oprichtster en creator van de NooNooExperience.
Een warm, intuïtief en verbindend medemens. Altijd op zoek naar haar eigen weg buiten de gebaande paden om, waarbij haar grootste leerschool het leven zelf is. De magie van de natuur en van het leven, is waar haar hart vrolijke sprongen van maakt. Dat deelt zij via haar schilderen, schrijven en projecten. 

Achtergrond:
Stedelijk Gymnasium te 's-Hertogenbosch, ambachtelijke schilderschool Institut Superieur de Peinture van der Kelen et Logelain te Brussel (2000-2001), Vrije Academie BeeldhouwKunst (VABK) te Driebergen (2010-2013), Opleiding KDC coach (De kleine Tiki) te Breda (2010-2013), privétekenlessen van Guido van der Griendt te Vlijmen (2006-2016), geschoold in diverse vormen van sjamanisme en energiewerk, diverse vakgerichte cursussen/workshops op het gebied van kunst, educatie en bewustzijnsontwikkeling (2010 tot heden). Haar reizen naar diverse krachtplekken op aarde, contacten met geologen, archeologen, elders van oude culturen, ecologen, (natuur)boeren en waterwetenschappers hebben haar kennis over de aarde verbreed.
 
Haar werk:
In haar kunst verbindt zij zich met bijzondere plekken op aarde, met legendes en wijsheden van oude culturen, met het water, met bomen, met het licht, met het universum.
Mede door haar uitstekende beheersing van penseel en verf kan zij als het ware uitstijgen boven het materiële en haar intuïtie leidend laten zijn in het schilderproces. Dankzij haar kennis en vakmanschap schildert zij de geheimen van de natuur in geometrische vormen en moderne organische vormen met dezelfde liefde voor de natuur als de traditionele kunsten.

Exposure:
Nelleke brengt haar werken onder de mensen via exposities, projecten, pop-ups, happenings en events.